OPLOSSING

Hoe zou het zijn om te werken met iemand die de ervaring heeft en je verder brengt?

Iedere toepassing van koeltorens en dry-coolers dient afgestemd te zijn op de specifieke bedrijfsprocessen van de klant. Niet alleen de techniek, maar ook de omgeving en toepassingen zijn vaak de oorzaak van een probleem. Dat betekent dat ook deze factoren moeten worden meegenomen in de oplossing. Jij hebt de benodigde kennis van je omgeving en toepassing, wij zijn specialist in het ontwerp en beheer van koeltorens, dry-coolers, condensors en koelwatersystemen.

Wij geloven dat de juiste materiaal- en techniekkeuzes in combinatie met (operationele) data de perfecte mix vormen om tot een duurzame oplossing te komen.

Met de oplossingen van Thermofin en EWK en onze remote monitoring-oplossingen geven wij je continu inzicht in het actuele energie- en watergebruik en de mechanische toestand van je koeltoren, dry-cooler en koelwatersysteem.

Het cloud-dashboard geeft je iedere minuut de actuele informatie die je nodig hebt voor je bedrijfsvoering om de kwaliteit van het product of proces te verbeteren en te garanderen.