Wij zijn Cool industries

Cool Industries heeft een eigen identiteit opgebouwd in de koeltechniek. Wij besteden veel aandacht aan het specifiek krijgen van de vraag van de klant. Wanneer dit voor ons en de klant zelf duidelijk is voegen we daar onze kennis van de diverse markten en verschillende koel mogelijkheden aan toe. Hierdoor ontstaan twee belangrijke zaken een goed technische ontwerp en goede samenwerking. Onze samenwerking is er altijd op gefundeerd dat Cool Industries in principe de gehele levensduur van de installatie betrokken kan blijven.

Opgericht in 2015 met meer dan 25 jaar ervaring mag u ervan uitgaan dat wij weten wat we doen en met wie we samenwerken, want daar geloven wij in. Specifieke kennis delen we en vragen we van onze toeleveranciers, samen wordt je daardoor sterker. Onze klanten ervaren dit door ontzorgt te worden.

Dit doen we op een innovatieve en slimme manier waardoor we onze klanten verrassen met de smart oplossing. Onze oplossingen zijn meetbaar, specifiek en relevant en leveren een concrete bijdrage aan uw proces en producten.

Cool Industries is partner van Thermofin, EWK Kuhltürme en From Sensor to Data

SCAN ME!

Referenties